.
.

 Från idé till tryck!

 

Effektivitet        Kreativitet        Möjlighet

.
.

Om oss

Vad gör en faktor hela dagarna?

Det snabba svaret är: allt som har med tryckteknik att göra.

Det lite längre svaret är att vi pratar med kreatörer, träffar tryckerier, känner på papperskvaliteter, förhandlade priser, hittar luckor, koordinerar tryckstarter, justerar original efter tryckpressen, ger feedback på idéer och övertalar tryckare att testa nya varianter, för att nämna lite av min vardag.

Vad vinner vi på att anlita en faktor?

Allting faktiskt. För det första kostar det inget extra sett till totalkostnaden. Ju tidigare jag kommer in i processen, desto större möjligheter har ni att hitta rätt tryckeri och göra trycktekniskt riktiga val i er design och produktion.

Med Kornet får du lång erfarenhet, tillgång till ett stort kontaktnät och en oberoende rådgivare som lyssnar på era idéer. Du får en kontakt för alla typer av printjobb.

Resultatet? Smidigare samarbete, smartare lösningar, högre kvalitet och kostnadseffektivare inköp.

Varför vänta, din faktor är bara ett samtal eller mejl bort

Kontakt info

Prepress

Vi hjäper er med färgställningar, bildjusteringar, tryckinställningar och färgprov.

Tryck

10, 8 eller enfärgstryck spelar ingen roll, vi väljer rätt produktionsenhet efter era tryckbehov.

Distibution

Vi hjälper er med plock och pack, ibladning, inplastning, adressering och distribution till ÅF eller direktkund.

Småformat

Tryck av t.ex flyers, foldrar, broschyrer eller kampanjmaterial. Digitalt eller offset beroende på papper, upplaga och utformning.

Rulltryck

DR, foldrar, kataloger, tidningar i större upplagor med sidantal från 4 till 100 tals. Upplagor från 20.000 ex till miljonupplagor. Limmat eller häftad direkt ur press, eller limbundet. Heatset- eller Coldset-tryck.

Storformat

Stortavlor, Eurozise, vepor, eller butiksmaterial i enstaka ex till större upplagor digitalt eller offset.

Produkter

  • Lionkatalog small
  • Newbody Kataloger frilagd
  • Kornet_3 (kopia)
  • Kornet_4 (kopia)
  • Kornet_5 (kopia)
  • Kornet_7 (kopia)
  • Fuelchallenge0066
  • Fönstersilluetter
  • Volvo XC utomhus
Vårt kontaktnät har vuxit fram under många år och finns inom och utom Sverige. Och vi tilhandahåller allt från små enkla produktioner till stora rulljobb. Alla har en sak gemensamt, rätt kvallitet till rätt pris och leverans inom utsatt tid. Vi är inte låsta till några mallar om hur vi arbetar utan utgår från varje kunds specifika behov och produktionsönskemål. Därför kan vi hålla i helheten av produktioner med enheter av olika slag som produceras på olika ställen och i rätt tryckpressar- som t ex inför kampanjer, mässor eller där flera marknader är inblandade. 

Unknown
FSC logga
+46 (0) 705-927574, robban@kornetprint.se

KornetFoto

auruba-0862   auroba-tram-0756   jutabo-aby-1293   bygge-aby-1345   auruba-palmbild-hr   vas-hr-jpg   7r2a1237-redigera     7r2a1203   7r2a1174-2-2   midsommar-0500   Ljuslykta-1832   ljungskile-0462   vattensplasch-1516   auroba-odla-0781          
TOP